Vášeň vonia. Niekedy ako letná lúka a inokedy ako pečené rebierka.
Dobré jedlo môže super vyzerať, ale určite by malo excelentne voňať a chutiť.
Varenie dobrého jedla považujem za umenie. Mal som možnosť stretnúť skvelých kuchárov, ktorí varili pre reštaurácie s Michelinskou hviezdou, alebo let tak pre potešenie.
Pozorovať ich pri práci, bolo skutočne ako pozorovať umelca. Stať sa majstrom vyžaduje odhodlanie, trpezlivosť učiť sa, pozorovať iných a odvahu experimentovať a skúšať neprebádané.
Pri varení, vlastne pri tvorbe umenia týchto dám a pánov, som cítil okrem vôní jedla aj jednu silnú prenikavú ingredienciu. VÁŠEŇ.
Varenie samozrejme milujem, viem pri ňom relaxovať a rozvíjať vlastné myšlienky (nielen o varení ?)
Pri riadení ľudí tomu nie je inak. Je potrebné mať všetko, čo excelentný kuchár, ako napríklad odhodlanie, trpezlivosť, konzistenciu. No napokon ľudia vidia, či ste do toho dali VÁŠEŇ.
Mojou vášňou je pomáhať manažérom posúvať sa vpred, objavovať seba a pochopiť svoj tím, svojich kolegov. Nemej inšpirujúce je pre mňa pozorovať aj deti v projekte hodiNOVÍ záŠKOLÁCI. Tu si uvedomujem, čo všetko máme a potom počas cesty postrácame.
Veľký nos mám po dedovi, vnímanie sveta cez vône po mame. Vášeň, zanietenie ľudí vie môj nos rýchlo rozpoznať.